hero
Om oss Vi er medlemmer av Den Norske Advokatforening og underlagt
Advokatforeningens regler for god advokatskikk.

Historie

Rettshjelpfirma Maggi Rødvik ble etablert i år 2000. I 2009 ble Advokat Maggi Rødvik AS etablert, og har siden den gang hatt lokaler sentralt Oslo sentrum. Det ble i 2009 også opprettet et distriktskontor på Otta i Sel kommune for å bedre kunne ivareta våre lokale klienter i Gudbrandsdalen. Firmaet har gradvis blitt utvidet med flere ansatte i takt med økt arbeidsmengde.

Våre ansatte

Vårt advokatkontor består av fire ansatte som alle har god kunnskap og solid kompetanse. Sammen dekker vi mange ulike fagområder. For alle ansatte er det viktig å ivareta våre klienters interesser på best mulig måte.

Advokat Maggi Rødvik

Advokat Maggi Rødvik

maggi@rodvik.no

Advokat Maggi Rødvik har over 15 års erfaring i bransjen og har siden oppstarten tatt på seg mange og krevende saker, spesielt innenfor barnevern og straffesaker. I tillegg har hun høy kompetanse innen alle våre fagområder.

Se full profil
Advokat Didrik Tønseth

Advokat Didrik Tønseth

didrik.tonseth@rodvik.no

Advokat Didrik Tønseth har lang og allsidig erfaring fra norsk og internasjonal rett, bl.a. som dommerfullmektig fra utenrikstjenesten og som advokat hos Regjeringsadvokaten og i advokatfirmaet BAHR.

Se full profil
Sekretær Renate Haugen

Sekretær Renate Haugen

renate@rodvik.no

Sekretær Renate Haugen står for den daglige driften av kontoret, i tillegg til administrative oppgaver.

Se full profil