hero
Eiendomssalg Vi bistår innen kjøp og salg av bolig og fritidseiendom.Vår kunnskap, din trygghet

Skal du selge bolig eller har behov for bistand til dokumenthåndteringen ved overdragelse av bolig, hytte el. l? Som advokatfirma kan vi hjelpe deg med spørsmål i forbindelse med kjøp av bolig og fritidseiendom, og hjelpe deg gjennom denne prosessen. Selv om man velger å selge eiendommen sin privat, kan det være en god investering å la en advokat ta seg av det økonomiske oppgjøret og overdragelsen.

Skal du selge bolig?

Dersom du skal selge eiendom, kan du benytte deg av vår bistand til å utføre hele jobben, eller du kan spare utgifter ved å utføre deler av oppdraget selv. Sammen skreddersyr vi en løsning som passer boligen, og dine behov. Ønsker du at vi skal påta oss hele salgsprosessen, gjennomfører vi befaring med takstmann, forberedelser til salg, markedsføringstiltak (inkl fotografering, produksjon av markedsføringsmateriell og annonser), visning, budrunde, kontraktinngåelse og overtagelse. Ta en kikk på våre referansesalg for å se eksempler.

Referansesalg

Her ser du eksempler på boliger vi har hjulpet våre kunder å selge de siste årene. Vi har solgt både leiligheter og eneboliger lokalisert i Oslo, Akershus og Gudbrandsdalen.